Tjenester

BARNESKO

Konfirmantens første sko i sølv er en klassiker på konfirmasjonsbordet. En påminelse om tiden som har gått så "utrolig fort". Vi forsølver tusenvis av sko hvert år og kan dermed garantere for kvaliteten. "Gaver som varer!"

 

REPARASJONER

Blås nytt liv I sølvtøyet ditt. Sølvtøy går fra generasjon til generasjon og opplever dermed litt av hvert på sin vei gjennom tiden. Løst skaft?, bulker?, striper eller må knivene skjerpes?... Ta vare på sølvtøyet ditt, det er kvalitet som de neste generasjonene også garantert vil sette pris på.

 

FORSØLVING

Gunnar Aase sølvvareverksted har lang og god erfaring med forsølvingsarbeid.
“Alt” kan forsølves og kun fantasien setter begrensning for hva. Lysestaker, vaser, skåler, barnesko, smukker, leketøy, hammere, rørleggertenger m.m.. Husk at sølvtøy som er pusset feil eller slitt kan forsølves på nytt. Lever ditt forsølvings objekt til din lokale gullsmed og be om en Gunnar Aase kvalitets forsølving.

 

RESTAURERING

Vi har lang erfaring med restaureringsoppdrag og garanterer for høy fagmessig kvalitet. Vi har utført mange viktige og store restaureringsarbeid for kirker I hele landet. Restaureringsobjekter kan være. Lysestaker, korpus varer, messing lysekroner og bestikk m.m. Ta direkte kontakt med oss når det gjelder restaurering av f.eks kirkesølv slik at en av våre fagpersoner kan få en klar oversikt over hva som bør gjøres.

 

POLERING

Vi  kan polere ditt sølvtøy slik at det ser nytt ut. Vi polerer dessuten  alle typer metaller. Ta kontakt med din lokale gullsmed og spør om priser og eventuell levering.